vad ska man säga?

jag tänker avsluta mitt bloggande efter denna resa. det är för mycket att smälta. hejdå


DAGEN MED ETT STORT D

idag är dagen då jag och sara drar!!!!!! HERREGUD, kan inte fatta det! just nu springer jag runt här hemma som en dåre och försöker stress packa allting innan båten går, ska ännu ner på stan och växla pengar till pund!
båten går vid 16.45 och imorgon kl 07.00 tar vi flyger till London!
se till att ni tänker på mig och sara kl 17.30 (London tid) på torsdag för då träffar vi 30 seconds to mars!

HEJDÅ SÅ LÄNGE! kommer hem på lördag natt runt ett tiden.
PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSS

I'm crazy but you like it

jag känner mig busig. tycker du kan komma hit och krypa ner bredvid mig!


uueewwkk

hallå där. kass uppdatering, i know, men den här veckan har jag verkligen mått piss, fysiskt och pysiskt! har dock ingen aning om varför, antar att alla har sina dåliga dagar! :)
MIN SYSTER SKA FÅ EN DOTTER FÖRRESTEN! En liten flicka vid namna Vilda! Hon är beräknad till den 11 januari, då ska jag och mamma vara med under förlossningen, creeeepy!

Helgen var fylld med dans, gott sällskap och doga drycker! Så som helger ska vara! Hände dock en hel del skumma saker som jag försöker lägga bakom mig, svårare än vad jag trodde bara!
Men nu ska jag fortsätta packa inför London.

PEACE

no one laughs at God

jaaahapp, då ska man snart rulla ner på sjukhuset tillsammans med min älskade gravida syster. hon ka göra ultraljud så vi kan se om den lilla krabbaten är en pojke eller flicka!! :) PIRRIGT!
Jag ska även vara med under förlossningen, riktigt läskigt men det ska bli så underbart kul! ska fota hela proccesen (inte där nere dåra hahah ;)) MEN NU MÅSTE VI KILA!

puuuuuuuuusss


min älskade systerbarn i vecka 19. nu är hon i vecka 34, så bebisen kommer vara betyligt större!

starry eyes

Hallå.
Igår var som sagt jag och Lisette ute på köpmannen med några killar från min klass. riktigt trevligt!
Vi satt mest och skrattade och pratade om våra dilemman och kärleksproblem.
Runt halv ett drog alla vidare till Munken, men jag tror iväg för att träffa en grabb.
Mysigt med lite nattligt sällskap.

Nu har jag precis varit vid tandläkaren och det gick skit bra! Hade världens mysigaste tandläkare, stört skön!
Hon sa även att jag hade exemplarisk munhygien, SCORE!

LONDON BABY

jaaa, då sitter man här igen då.
jag och sara håller på att fixa det sista inför London resan, bokat hotell, båt, flyg och sånt där skit. NU ÄR DET FAN INTE LÄNGE KVAAARRRRR! 6 dagar tills vi drar till sthlm. 7 dagar tills vi drar till london, 8 dagar tills vi träffar 30STM!

Ikväll ska jag ner på Köpmannen med lite mysigt folk och bara dricka vin och snacka skit, härligt såhär på en onsdags kväll

your body is a wonderland

BLÄÄ, har haft nationella i svenska B idag. Skulle ta 5 timmar men själv är man ju så jävla snabb att man blev klar på 3! Efter det drog jag hem och tog ett långt bad med full musik på och sjöng högt som fan, hahah!
Nu har mamma åkt till sthlm så har lägenheten för mig själv två dagar vilken innebär HÖG musik!!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, bara ta det lugnt och plugga inför minn NK prov imorgon eller träffa någon skön människa kanske. Får se

beat you black and blue

har tråkigt, tog kort på lite saker i min närhet. inga konstigheter.



PLUUGGG

jaaa, den här veckan är det extremt mycket plugg! äckligt värre. Nationella proven i svenska B imorgon, fem timmar långt. lagom roligt.
Jag och Lisette sitter och pluggar med varsin en dator och varsi en påse ostbågar, FINT DERRUU!!

Smell ya later


DÖÖÖÖÖÖ TYP

Jealous guy

Jag har test fotat lite ikväll. Jag tog 50mm objektivet till den analoga kameran och använde det på min digitala. Fungerade perfekt! Förutom att det inte är någon autofoukus på, men det gör inte speciellt mycket. Har bara hunnit tagit tre bilder, men ni kan få se två st! Innan det var jag ute och fotade lite bara, lägger upp lite blandat..!


taget med 50mm objektivet. min kära mamma som HATAR att vara med på kort, men hon är söt ändå!

det allra första kortet taget med det analoga 50mm objektivet! skit tråkigt motiv, jag vet! men var ju tvungen att lägga upp någonting..!


nu till lite andra bilder jag tog ikväll med mitt 18-55 objektiv.



Utrustning hehHEHEHe

eftersom att detta i grund och botten är en fotoblogg kan jag ju visa vad jag har för utrustning till kameran. har blandat lite analogt och digitalt!


Nikon D3000 + Nikon 50mm, f1,8

Teleobjektiv 70-300, Tameron


Analog Nikon EM


Teleobjektiv analog, kitobjektiv 18-55 Nikon och ett motljus skydd (har 2 st)

min älskade och snygga kamera väska!


alltihopa!



Jag vet, bilderna är bedrövliga, men jag tog dom i all hast lite kassa bilder med mammas mobil, skamligt, I KNOW!

you cant say no to me

GOD MORGON!

seriöst, jag gjorde ingenting annat än att sova igår... vaknade kl sju på kvällen, var vaken till halv ett och sov fram till nu, kl ett... väldigt oklart.
den tiden jag var vaken sög dock, vet inte varför, allt sög.

just nu sitter jag och pratar med min bästa vän i telefon. en tjej som jag är väldigt glad att jag har. SARA!


en bild från när vårt skit sköna gäng var i martebo. Jag lisette sara tommy och malin

höken är lös!

hej pojkar och flickor.
igår ikväll så hängde jag sara rasmus och johan i min syster lägenhet. spelade lite kort, lyssnade på musik, såg på teletubbies, ni vet, det gamla vanliga! det var riktigt trevligt :)
råkade dock ut för några olycksfyllda händelser..... men jag ber så hemskt mycket om ursäkt till min älskade syster och jag bannlyser personligen mig själv från din lägenhet!

annars då, idag ska jag bara vara hemma och vila, inte göra något speciellt alls. funderar på att gå ut ikväll men är dock verkligen inte på humör för det, så jag tror faktiskt att jag skippar det och stannar hemma hos myser istället.


ibland blir man ju lite trött på sig själv

i just wanna use your love tonight

provet gick bra! det blir nog ett G eller VG, hoppas på det sistnämnda!

nu sitter jag och sara hemma hos mig och pumpar musik och försöker styra kvällen vilket är jävligt oklart. men det blir nog bra i slutändan haha!

PUSS!

to cool for school

dags för skola och prov, wish me luck!!



dont think, just do

sitter då in min syster lägenhet tillsammans med kära syster malin. igår var en ytters trevlig kväll med mat, bak och kaffe, sköönt. nu börjar jag snart skolan, ska bara gå dit och ha ett prov om islam, sen får vi gå heeem, wiho!

här är en otrolig fin bild på mig och sara från igår.


thank you for nothing

sitter här i soffan med lis och softar, snackar, beklagar oss och allt annat som tjejer gör. malin och sara är nere i affären och handlar cigg.
 vi bakade skit äckligt cupcakes, tror jag råkade ha i lite mycket salt och bakpulver... nu ska vi nog bara spela lite kort och dricka te. mysigt och avkopplande. imorgon börjar jag kl halv ett, sjukt skönt!!!

jag tycker du kan ta och höra av dig!

kolakakor

HEJ!
skön dag i skolan, kort och slapp. heh. ikväll ska vi hem till min syster med några kompisar och dricka kaffe, spela kort och baka! ska bli riktigt mysigt och behövligt!!

hänger kommer några pics från igår


lisette och hampus


jag och robin

jag och robin med godis shottar

"hubert och peter"

igår var en kanon fin kväll! det började med att jag och lis gick ner på köpmannen och satt och snackade lite skit. sen såg vi att Oggeh, en gammal killpolare till mig och lis, var där så han kom och joinade oss vid bordet, mycket trevligt. vi drack, vi skrattae, tog lite kort, åt lite pizza och gud vet vad. sen kom det några fler grabbar och slog sig ner.
runt tolvslaget så vandrade vi neråt på munken där det var ganska flitigt med drag! dock var det gamla gubbar ÖVERALLT som försökte ragga upp en och bjuda på drinkar. PAIN-IN-THE-ASS.
iallfall, sen träffade jag en snäll man som följde mig hem och vi stötte på en hel del skumma saker på vägen kan jag säga. underbart!

nu måste jag rusa till skolan! slänger upp någon bild eller två från igår sen.

get over it

jag och lisette drar ner till köpmannen ikväll, dricker vin och pratar om våra bekymmer, PUSS!



"she never could get drunk enough to get him off her mind"

jag ska att det var okej, no worries.
men nej, det var visst inte de.
FUCK

"ashes and snow"

det finns en sån otroligt magisk fotograf vars bilder verkligen förmedlar känslor och styrka. Han heter Gregory Colbert. Han har gjort en utställning med så otroligt vackra bilder som heter "Ashes and snow".

Här är några av hans exemplariska foton.









search and destroy

pluggandet fortsätter. sitter här och är helt lost.... måste få det här gjort men allting annat är så extremt lockande. mobilen, datan, tvn, affären, ALLT! ska fråga grannen om hon vill följa med och köpa godis.......



Svenska tal

hejhej!
idag har jag haft idrottsprov och det gick faktiskt ganska bra! handlade om kondition och uthållighet typ (inget jag har erfarenhet av...) men det kändes bra!
just sitter just nu och stor pluggar inför ett svenska nationella tal, känns som att det kommer gå ganska bra faktiskt.
ämnet är "språkets makt och möjligheter" och jag har valt att prata om hur ansiktet kan förmedla känslor. såsom ilska, sorg, glädje, avsmak osv. så det blir nog bra!

nu är det endast 2 VECKOR(!!) kvar till min och saras stora resa till london och mötet med 30 seconds to mars. NERVÖST SÅ IN i BÄNGEN! det känns helt ofattbart, kan inte få in i mitt huvud att det faktiskt kommer att ske! kommer nog utan tvekan bli en av dom mäktigaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv. inte bara mötet, men själva konserten. det är liksom som en skit stor fest! herre min jesus, snart drar vi.
resten av dagen kommer spenderas med massa plugg och massa ätbara objekt. de blir fint de sörru!!

lite bilder från min och saras resa till danmark när vi skulle se john mayer. hoppas denna resa blir lika magisk!


vi var först i kön! här var klockan ca 02.00, konserten var klockan 20.00 dagen efter...

jag och sara softade i kön med ostbågar

här var vår lilla familj, längst fram i kön.

jag sara och nina med en väldigt snäll vakt som gav oss frukost.
'
allihopa. kärlek

det blev en hel del skratt och flams kan jag säga..

vår fina skylt som vi gjorde..

för er som inte vet så kan jag ju tala om att tre timmar innan konserten så meddelade personalen att konserten var inställd för att john var sjuk. så jag och sara stannade kvar i danmark i några dagar och drack bort våra sorger.

den här gången kommer det bli annorlunda! för det kommer bli 456453 gånger bättre!!!

MEDIA!

idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag i skolan!! (förutom något jävla random bråk i caffis och stolar kastades...) MEN IALLFALL, grymt bra dag i skolan! min klass är ju tame fan underbara asså! varenda en av dom ligger mig så jäkla varmt om hjärtat!
fick reda på en jävligt rolig sak idag i skolan. vi ska ta studenten den 10 juni. när är min födelsedag undrar då ni, jo, DEN 10 JUNI!!!! snacka om den grymmaste födelsedagen EVEEEERRRR!

nu är jag fucking mega hungrig, ska ta och käka lite sen plugga, så ser väl min kväll ut.

PEACE OUT!

i dont need you

heeeyyoo brothers and sisters!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag har jag varit i skolan, ruggigt segt. men hade bara en lektion så det var fint som snus. inte för jag tycker snus är varken fint eller gott, men whaaateva! vi hade fotografisk bild och stod i fotolabbet hela dagen och framkallade bilder, SKIT KUUUUUL. jag gillart'.

jag vill bara säga JÄTTE grattis till min älskade vän och granne, lisette, som fyller hela 19 år idag!! GRATTIIIISS WOOP WOOOPP PARTEEYYYY, heheheh. vi har hållit ihop så jävla många år och många fler ska det bli!
(lisette, jag kommer över sen och då är det fan bäst för dig att du har tårta att bjuda på!)

alla dom här bilderna är på mig och lis, och jag tillängnar dom till mitt kära födelsedagsbarn!




dansar röven av oss i sverige

dansar röven av oss i grekland

vi håller ihop i regn och rusk!

vi kommer bli gamla tillsammans

vi har varit små tillsammans



JAG ÄLSKAR DIG RARING!!

WOHOOOO

JAAAA! MINA SMÅ SÖTNOSAR VANN "BEST ROCK", SÅÅÅÅÅ SKA DE SE UT!!!!

EMA

hejhej på dejdej!

jag sitter här bänkad framför soffan och kollar på EMA, det gåååååååååår ju inte att missa! så jävla grymt! fan nu om ni inte har röstat tillräckligt på 30stm, då blir jag fan bitter!!!!
men men. idagrå, va fan har man gjort..... jag har varit redigt snuskigt bakis. skum party natt igår men jävligt skoj! min älskade vän ylva från sthlm var här och gjorde kvällen 17830 gånger mer underbar!
vad har jag mer gjort....? jag har tvättat! och handlat! ganska duktigt för att vara bakis.
men nu ska jag fortsätta se på EMA och mysa med min kaaaaaaaaaaaaaatt!

PUSS'


GGN

igår på dagen så var jag ute med min syster och kära mor och såg på ggn. fyyyy helvete vad jag älskar det! så sjukt kul och adrenalinet sprutar tyyyp. tog asmycket bilder som jag tänkte dela med mig av också.
senare på kvällen var det krogen som gällde, måste ju kolla om det fanns ett bra utbud av leriga killar liksom och det tycker jag faktiskt att det gjorde!! väldigt händelserik kväll..... jag måste ringa ylva och kolla om lever.








we will fight to the death

heeejjooo.
idag somnade jag på lektionen så jag fick gå hem, HELT PLÖJD. dont know why, ibland har man väl bara sånna dagar.
blev tyvärr inga bilder igår och inte fick vi se något ljus heller, lite bittert. men men, man kan inte ha tur varje gång!
ikväll så är det bara idol som står på schemat, LOOOVE IT! HEJA OLLE HEJA! har hört rykten om att han ska sjunga John Mayer - Free Fallin'. hooooooppas verkligen inte att det bara är rykten!

hoppas ni fattar att alla bilder jag lägger upp är bilder jag har tagit? förutom på Jared Leto dåra ;)


en bild jag tog i sommras efter en väldigt regnig dag. I like it.

we are the kings and gueens

HALLU!
gud, jag är HELT slut efter skoldagen idag. den har inte varit speciellt jobbig eller så men daaamn va trött jag va när jag kom hem! slockande direkt på soffan och har sovit fram till nu. behövligt och jävligt skönt.
ikväll blir det troligtvis en tripp ut till martebo med några nära vänner, tro det eller ej, men sist vi va där så såg vi ljuset! ASBALLT! får se ifall kameran hänger med ikväll eller inte.

jag tänkte visa en bild som får mig att tänka lite på sommaren och dess härliga tider.

HOT MAMA

jaaa förlåt, det blev inte några bilder från stan och sådär, men jag tog lite bilder på sara idag, dom blev jävligt bra faktiskt :)



stranger in a strangeland

som rubriken säger, det är lite så jag har känt mig idag. lite bortkomma sådär. men men, alla har vi våra dåliga dagar. har försökt plugga till idrottsprovet imorgon men min hjärna verkar inte riktigt sammarbeta med mig. allting går in i ena örat och ut genom det andra. någon som känner igen sig? haha.
nåväl, vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget men ändå.


PEACE MY FRIENDS

were gonna live forever


NIKON D3000+18-55, f/3,5, s1/20, ISO 200

NIKON D3000+18-55, f/3,5, s1/100, ISO 100

NIKON D3000+18-55, f/3,5, s1/100, ISO 100

I'll fuck you like the devil

Jahaaaaaaa, då var man här igen då. Jag har fan inte gjort ett piss idag. Illa.

Iallafall, tänkte slänga upp en bild som jag tycker väldigt mycket om. Gillar dom starka kontrasterna och fördelningen mellan himmel och jord.

Det här var en bild som jag tog när jag var påväg till Flen för att hälsa på min syster och det var en väldigt impulsiv bild. Det tog några månader innan jag upptäckte bilden igen och såg vilken potential den hade.
I like it

30 sekunder till mars

den 24 november drar jag och Sara (som finns på bild nedan) till London. Och vad ska vi göra där? Jo, vi ska se OCH träffa 30 seconds to mars. Vi köpte biljetter till konserten och "meet and greet"-biljetter, allt detta för 2200 kr plus att man får t-shirts och affisher på köpet!
Konserten är den 25 november och det kommer nog fan vara den mäktigaste dagen i mitt liv!




Världens vackraste man, Jared Leto. 25 november ses vi snygging!

lång promenad

jag var precis ute på en promenad med min granne lisette och det slöt med att vi satt och gungade och pratade om allt som hände i våra liv, I 3 TIMMAR!!!!
det var så jäkla skönt att få prata av sig och få råd och ge råd, skratta tillsammans, till och med nästan gråta tillsammans!
det jag vill komma till är att jag har världens bästa granne och jag älskar henne väldigt väldigt mycket!


DU ÄR BÄST!!!

ph cs3

sitter och leker lite i photoshop med sminkningar och så, tänkte dela med mig lite till er.


JA, och självklart är snyggingen på bilden jaaaag!

softar i soffan

juste nu hänger jag lite med min gravid syster och grannen. låter kul eller hur? IT IS!!

tänkte slänga upp någon bild så att ni kära läsare har någonting att sitta och beundra en måndag kväll.



NIKON D3000+TAMERON 70-300, f/3,2, s1/60, ISO 200
några bilder på min bästa vän Sara som jag tog för några veckor sedan.

snygga män i köket

Idag så har det varit ett gäng pojkar här och renoverat vårat kök, det blev skit bra faktiskt. Tänkte släng upp lite bilder som jag precis tog bara för att visa hur fantastiskt snyggt det blev! HA


NIKON D3000+18-50, f/16, s/2", ISO 100

NIKON D3000+18-50, f/3,5, s1/200, ISO 100

SE VILKET FINT KÖK!
Iallfall, det var lite meninglösa bilder, ska lägga upp lite fräschare sen men först måste jag plugga!

(THE DESIGN IS UNDER CONSTRUCTION)

RSS 2.0